Bekijk hieronder de volledige menukaart of bekijk de pdf. Bekijk hier het kindermenu.

Sehen Sie sich hier die Deutsche Speisekarte an.

Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Geef dit alvast aan bij de reservering, dan zorgen we dat de juiste menukaart voor je klaar ligt.

Goed beginnen

VOORGERECHTEN

Plukbrood op ’n plankie (2 pers.)

Vers gebakken plukbrood met kruidenboter en aioli

€ 11.50

Mosterdsoep

Van grove mosterd met gebakken spekjes, ook vegetarisch mogelijk

€ 6.75

Tomatensoep

Ouderwets lekker met rundergehaktballetjes (kan ook vegetarisch)

€ 6.75

Gefrituurde uienringen

Met Cajun kruiden en geserveerd met tzatziki

€ 9.50

Champignongratin

Champignons in knoflook-roomsaus met verse kruiden en gegratineerd met mozzarella

€ 9.75

Carpaccio van kiprollade

Dun gesneden, gegrilde kiprollade met gekonfijte veenbessen en walnoten

€ 10.50

Bonbon van Drents nagelhout

Gepekeld en gedroogd rundvlees gevuld met notentapenade, gegarneerd met rucola, rode ui en truffelmayonaise.

€ 14.50

Vers & groen

MAALTIJDSALADES

Ook als voorgerecht te bestellen.

Geitenkaas

Met pasta, diverse soorten sla, rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en grand cru geitenkaas, geserveerd met stokbrood

€ 21.00

Beef teriyaki salade

Met pasta, diverse soorten sla, rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes, sesamzaadjes en biefstukreepjes in teriyaki marinade, geserveerd stokbrood

€ 24.00

Uitgebreid genieten

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkostsalade, frites en gebakken aardappelen.

Spinaziewrap

Gevuld met vegan shoarma, rode ui, paprika en een tomaten chutney, gegratineerd met een vegan cheddarkaas

€ 22.00

Dutch Weedburger

Een burger gemaakt van soja en in Nederland gekweekt zeewier op een Weed Bun belegd met tomaat, komkommer, rode ui en salsasaus

€ 22.00

Vegan saté

Saté op basis van soja met satésaus, atjar en cassave kroepoek

€ 23.00

Spaghetti bolognese

Met rundergehakt, tomatensaus, groente en geraspte kaas met een salade van rucola, tomaat komkommer, olijf en rode ui

€ 19.75

Vegetarische cannelloni

Met ricotta en spinazie gevulde cannelloni in een saus van zongedroogde tomaatjes met groente en gegratineerd met mozzarella

€ 23.50

Pittige gamba's

Gepeld, en geserveerd met gewokte groenten en kokoscurry

€ 26.00

Zalmfilet

In de oven bereid, geserveerd met pasta pesto

€ 27.00

Kipkarbonade

450 gram, geserveerd met knoflooksaus of chilisaus

€ 22.50

Kipsaté

Gemarineerde, met satésaus overgoten kippendijfilet geserveerd met geroosterde uitjes, kroepoek en atjar

€ 22.50

Wiener schnitzel

In de pan gebakken varkensschnitzel

€ 21.75

Houthakkerssteak

gegrilde varkenssteak omwikkeld met spek

€ 23.00

Spareribs

±500 gram geserveerd met knoflooksaus of chilisaus

€ 26.50

Rundergehaktsteak

van Drents weiderund, met in donker bier gestoofde ui

€ 22.00

Runderstoof

Ouderwets lekker draadjesvlees van mals rundvlees

€ 27.00

Biefstuk van de Ossenhaas

van grazende Hollandse koeien, ±200 gr

€ 39.50

Heerlijke

DESSERTS

Doe maor normaol

Vanille-ijs met slagroom

€ 7.25

Witte Wiev'n

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

€ 8.00

Kiek’n wat we noakriegen

Bosvruchten-yoghurtijs met een dressing van zwarte bessen en slagroom

€ 8.25

Merakel lekker

American cookiedough roomijs met advocaat en slagroom

€ 8.50

Goud in ‘n bakkie

Huisgemaakte crème brûlée

€ 8.00

Opoes trots

Bitterkoekjesmousse met bosvruchtendressing en slagroom

€ 8.00

Gien ies

Cappuccinotaartje bestaande uit een chocoladebodem, koffiecrèmeux, zacht melkschuim en karamelsaus

€ 9.25

Zoer taortien

Een licht zuur citroentaartje met meringue, frambozendressing en slagroom

€ 9.25

Openingstijden

  • open vanaf 16:30
  • gesloten op woensdag

Adres

Buinerweg 8C
9536 PG Ees

Telefoon

Ook op het park

© 2023 Restaurant Het Land van Bartje