Bekijk hieronder de volledige menukaart of bekijk de pdf. Bekijk hier het kindermenu.

  Sehen Sie sich hier die Deutsche Speisekarte an.

  Take a look at our English menu here.

Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Geef dit alvast aan bij de reservering, dan zorgen we dat de juiste menukaart voor je klaar ligt.

Goed beginnen

VOORGERECHTEN

Plukbrood op ’n plankie (2 pers.)

Vers gebakken plukbrood met kruidenboter en aioli

€ 11.50

Mosterdsoep

Van grove mosterd met gebakken spekjes, ook vegetarisch mogelijk

€ 6.75

Tomatensoep

Ouderwets lekker met rundergehaktballetjes (kan ook vegetarisch)

€ 6.75

Gefrituurde uienringen

Met Cajun kruiden en geserveerd met tzatziki

€ 9.50

Champignongratin

Champignons in knoflook-roomsaus met verse kruiden en gegratineerd met mozzarella

€ 9.75

Tartaartje van zalm en avocado

Gerookte zalm en avocado met een frisse citroen mayonaise

€ 13.50

Carpaccio van Drents nagelhout

Dun gesneden, gepekeld en gedroogd rundvlees met rucola, rode ui, truffelmayonaise en sesamzaad

€ 14.50

Vers & groen

MAALTIJDSALADES

Ook als voorgerecht te bestellen.

Geitenkaas

Met pasta, diverse soorten sla, rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en zachte parels van geitenkaas met honing, geserveerd met stokbrood

€ 21.00

Beef teriyaki salade

Met pasta, diverse soorten sla, rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes, sesamzaadjes en biefstukreepjes in teriyaki marinade, geserveerd stokbrood

€ 24.00

Uitgebreid genieten

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkostsalade, frites en gebakken aardappelen.

Spinaziewrap

Gevuld met vegan shoarma, rode ui, paprika en een tomaten chutney, gegratineerd met een vegan cheddarkaas

€ 22.00

No-beef burger

Een vegan burger op een sesam bun belegd met rucola, tomaat, komkommer, rode ui en salsasaus

€ 22.00

Vegan saté

Saté op basis van soja met satésaus, atjar en cassave kroepoek

€ 23.00

Spaghetti bolognese

Met rundergehakt, tomatensaus, groente en geraspte kaas met een salade van rucola, tomaat komkommer, olijf en rode ui

€ 19.75

Vegetarische cannelloni

Met ricotta en spinazie gevulde cannelloni in een saus van zongedroogde tomaatjes met groente en gegratineerd met mozzarella

€ 23.50

Pittige gamba's

Gepeld, en geserveerd met gewokte groenten en kokoscurry

€ 26.00

Zalmfilet

In de oven bereid, geserveerd met pasta pesto

€ 27.00

Kiprollade

met gekarameliseerde appeltjes en rozemarijn

€ 22.50

Kipsaté

Gemarineerde, met satésaus overgoten kippendijfilet geserveerd met geroosterde uitjes, kroepoek en atjar

€ 22.50

Wiener schnitzel

In de pan gebakken varkensschnitzel

€ 21.75

Houthakkerssteak

gegrilde varkenssteak omwikkeld met spek

€ 23.00

Spareribs

±500 gram geserveerd met knoflooksaus of chilisaus

€ 26.50

Rundergehaktsteak

van Drents weiderund, met in donker bier gestoofde ui

€ 22.00

Runderstoof

Ouderwets lekker draadjesvlees van mals rundvlees

€ 27.00

Biefstuk van de Ossenhaas

van grazende Hollandse koeien, ±200 gr

€ 39.50

Heerlijke

DESSERTS

Doe maor normaol

Vanille-ijs met slagroom

€ 7.25

Witte Wiev'n

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

€ 8.00

Kiek’n wat we noakriegen

Bosvruchten-yoghurtijs met een dressing van zwarte bessen en slagroom

€ 8.25

Merakel lekker

American cookiedough roomijs met advocaat en slagroom

€ 8.50

Goud in ‘n bakkie

Huisgemaakte crème brûlée

€ 8.00

't is ieskaold

Choco-coco-banana-roomijs met slagroom

€ 8.50

Gien ies

Cappuccinotaartje bestaande uit een chocoladebodem, koffiecrèmeux, zacht melkschuim en karamelsaus

€ 9.25

Openingstijden

  • open vanaf 16:30
  • gesloten op dinsdag en woensdag

Adres

Buinerweg 8C
9536 PG Ees

Telefoon

Ook op het park

© 2023 Restaurant Het Land van Bartje