Bekijk hieronder de volledige menukaart of bekijk de pdf. Bekijk hier het kindermenu.

Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Geef dit alvast aan bij de reservering, dan zorgen we dat de juiste menukaart voor je klaar ligt.

Goed beginnen

VOORGERECHTEN

Plukbrood op ’n plankie (2 pers.)

Vers gebakken plukbrood met kruidenboter, aioli en tapenade

€ 9.50

Mosterdsoep

Van grove mosterd met gebakken spekjes, ook vegetarisch mogelijk

€ 6.50

Tomatensoep

Ouderwets lekker met rundergehaktballetjes (kan ook vegetarisch)

€ 6.50

Currybitterballen

Pittige groene curry bitterballen, geserveerd met hummus op basis van zongedroogde tomaten (vegan)

€ 7.75

Champignongratin

Champignons in knoflook-roomsaus met verse kruiden en gegratineerd met mozzarella

€ 7.75

Carpaccio van Drents nagelhout

Dun gesneden, gepekeld en gedroogd rundvlees met grof gehakte noten, rucola, rode ui en truffelmayonaise

€ 12.00

Vers & groen

MAALTIJDSALADES

Ook als voorgerecht te bestellen.

Geitenkaas

Met pasta, diverse soorten sla, rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en grand cru geitenkaas, geserveerd met stokbrood

€ 18.00

Gerookte zalm

Met pasta, diverse soorten sla, rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en gerookte zalm, geserveerd stokbrood

€ 20.00

Rode quinoa

Met diverse soorten sla, komkommer, rode ui, olijven, paprika, amandel-pompoen-quinoa en sesamdressing geserveerd met stokbrood

€ 18.00

Uitgebreid genieten

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkostsalade en gebakken aardappelen.

Kiprollade

Met gekarameliseerde appeltjes en rozemarijn

€ 19.00

Kipsaté

Gemarineerde, met satésaus overgoten kippendijfilet geserveerd met geroosterde uitjes, kroepoek en atjar

€ 19.75

Wiener schnitzel

In de pan gebakken varkensschnitzel

€ 19.75

Spareribs

±500 gram geserveerd met knoflooksaus of chilisaus

€ 21.00

Varkenshaasspies

Spies met gemarineerde varkenshaas

€ 21.50

Runderstoof

Ouderwets lekker draadjesvlees van mals rundvlees

€ 20.00

Entrecote

Gesneden van de lende met een vetrandje

€ 26.00

Surf & turf

Combinatie van in kruidenboter gebakken gamba’s en biefstuk van de haas van grazende Hollandse koeien

€ 36.00

Kabeljauwfilet

Gestoofd, met seizoensgroenten en kreeftensaus

€ 23.00

Zalmfilet

In de oven bereid, geserveerd met citroen-botersaus

€ 24.00

Tomatenwrap

Gevuld met veganistisch gehakt, rode ui, paprika en een tomaten chutney, gegratineerd met een vegan cheddarkaas

€ 19.00

Dutch Weedburger

Een burger gemaakt van soja en in Nederland gekweekt zeewier op een Weed Bun belegd met tomaat, komkommer, rode ui en salsasaus

€ 19.00

Vegan saté

Saté op basis van soja met satésaus, atjar en cassave kroepoek

€ 20.00

Vegetarische cannelloni

Met ricotta en spinazie gevulde cannelloni in een saus van zongedroogde tomaatjes met groente en gegratineerd met mozzarella

€ 20.00

Spaghetti bolognese

Met rundergehakt, tomatensaus, groente en geraspte kaas met een salade van rucola, tomaat komkommer, olijf en rode ui

€ 18.50

Heerlijke

DESSERTS

Doe maor normaol

Vanille-ijs met slagroom

€ 6.75

Witte Wiev'n

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

€ 7.50

Kiek’n wat we noakriegen

Bosvruchten-yoghurtijs met een dressing van zwarte bessen en slagroom

€ 7.75

Merakel lekker

American cookiedough roomijs met advocaat en slagroom

€ 8.00

Goud in ‘n bakkie

Huisgemaakte crème brûlée

€ 7.50

Gien ies

Cappuccinotaartje bestaande uit een chocoladebodem, koffiecrèmeux, zacht melkschuim en karamelsaus

€ 7.50

Zoer taortien

Een licht zuur citroentaartje met meringue, frambozendressing en slagroom

€ 7.50

‘t Is ieskaold

Limoen-basilicum sorbetijs met pistache dressing en slagroom

€ 8.00

Openingstijden

  • open vanaf 16:30
  • keuken sluit om 19:30
  • gesloten op woensdag

Adres

Buinerweg 8C
9536 PG Ees

Telefoon

Ook op het park

© 2023 Restaurant Het Land van Bartje